Du kan vælge mellem 3 forskellige slags meditationer i vores Meditation-Add-Ons: Væk dit Hjerte - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din evne til at elske og føle med andre. Skal du vælge en god massageklinik, kan. Du vil også opleve hvordan tantramassagen kan hjælpe dig til at slippe det målorienterede og i stedet lære at være tilstede i nuet, og hvordan du gradvist kan lære at mestre din sexuelle energi uden at undertrykke den. Vores tantramassage bygger på sexuel kontinens som er vejen til beherskelse af den erotiske energi og dermed også er vejen til uendelig ekstase. Efter massagen er der tid til at sidde med massøren og få noget vand og lidt frugt, og her er du velkommen med spørgsmål eller hvis du har lyst til at fortælle hvad du har oplevet undervejs. Med denne pakke kan vi komme mere i dybden med hele det psykologiske og terapeutiske aspekt af en tantramassage, der ofte er nødvendig for at kunne åbne op og og bearbejde den bagage du måtte have med dig. Der er nogle massageklinikker, der giver tantra massage hver dag, mens andre massageklinikker blot har valgt at tilbyde det som tillægsydelse. Du kommer på en rejse ind i dig selv, hvor du vil mærke din krop og din sjæl igennem en blid og nærende tantramassage. Du vil opleve i massagen at din erotiske energi bliver vækket på en måde der løfter den og fordeler den så du kan modtage intens nydelse og opleve intens lyst uden at bølgen knækker og du får udløsning. JA, ALT hvad DER RØR siig. Velkommen til en tantramassage i mit tantriske univers.

Thai massage odense c hamborg lufthavn afgange

Tantramassage til Mænd Tantra Temple Tantra massage århus- Mød din brusende livsenergi Tantra massage TIL MÆND - mandlig massØR - Annoncelight Søger Mand Til Sex Thai Tantra Massage Århus / Tantra Sjælland Tantramassage til Mænd, tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body- massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed. Massagen vækker dit hjerte og giver dig styrke, ro, overblik og selvtillid, og den viser dig hvordan du kan stå i din fulde kraft, sexualitet, styrke, vision og kærlighed. Tantra massage til mænd og kvinder som ønsker at få en dybere kontakt med sin krop. Jeg er uddannet på bla. Mahamundrainstitut og nordlys centret. Århus thai massage : Thai massage horsens smedegade Tantra massage i Århus - Tantra massage Aarhus Tantra Massage Århus - Et kærligt møde mellem to personer Tantra massage Århus, en tantramassage er et kunstværk i at være. Det er unikt hver gang. Massagen er bevægende og lever sin helt egen livsenergi. Tantra massage TIL MÆND - mandlig massØR Er du som mand, nysgerrig på hvordan det er at få Tantramassage af en mand?

mig om at leve livet fuld ud, at være tilstede i nuet og om at bruge massagen til at forene kroppen, sjælen og sindet. Der findes ikke nødvendigvis ét rigtigt sted, hvor man kan få tantra massage i Aarhus. Dette betyder at vores Meditation-Add-Ons er en enestående mulighed for en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. Massagen giver dig de bedste muligheder for at opleve hvilket erotisk og sanseligt potentiale du har i hele din krop. Man kan bruge den erotiske energi efter en tantramassage - den energi der nu er vækket og flyder frit i hele kroppen - som brændstof på rejsen mod at blive et bedre menneske. Der er intet mål, blot nyde hvad nuet skaber et rum hvor du kan gå på opdagelse i bevægelsen, sansningen, legen, glæden, sorgen et rum hvor nærhed og  berøring får dig ud af hovedet og ned i kroppen. Tantramassage til mænd er en meget sanselig body-to-body-massage, der kan give dig en dybere indsigt i hvem du i sandhed. Derfor vil der ikke være massage direkte af lingam/penis i massagen, for det vil fjerne fokus fra oplevelsen i resten af kroppen. Dette vil også give dig en bedre kontakt med din sjæls stemme og din indre visdom. Medlem af: Dansk Foreningen for tantramassage. Hvis du vælger at få en guidet yogisk afspænding i tilknytning til din tantramassage vil du mærke hvordan det forstærker disse effekter fra massagen, og hvordan de erotiske energier for mulighed for at forstærke tilstanden af afspænding i hele dit væsen. Der er ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og det samme gør sig gældende inden for massagebranchen. Mental Klarhed - hvor du bruger energien fra massagen til at forøge din bevidstgørelse og til at blive bedre til at beherske sindet, så du selv vælger hvad du tænker.


Sex historie dk dating for mennesker

  • Så har du muligheden hos Tantric Bliss.
  • En tantramassage åbner for at gå på opdagelse i dig selv i mødet med en anden.
  • Massage nykøbing kvinder og porno, Massage, yding, mand Søger Pik, thai.
  • Gratis pige sex, tantra massage lborg s ger par til sex / Spor6 h ndjob Pige S ger Bolleven.
  • Eventyret bliver: Thai massage århus n par søger fyr.

Flensborg banegård parkering big tits anal

På denne måde får du en ekstraordinær mulighed for at få en direkte oplevelse af bevidst tantrisk energiarbejde. Tantramassage-pakker, vi har tre forskellige pakker, du kan vælge mellem og du kan også vælge om du ønsker at modtage tantramassage af en eller to massører samtidigt (4-håndsmassage). Vi gør opmærksom på at tiden flyver afsted under en tantramassage og at det ofte ikke vil være muligt at forlænge massagen på stedet. Når I er klar til massagen klæder du dig af og lægger dig på madrassen, og så kommer massøren ind. Tantramassage er for mænd, kvinder og par.